Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Avrupa Ülkesinde 3 Aylık Sürenin Ardından Yeniden Faaliyette!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, üç aylık kesintinin ardından Belçika pazarına geri döndü.

Binance 25 Eylül günü paylaştığı bir duyuruda, 3 aylık aranın ardından Belçika pazarına geri döndüğünü duyurdu. Ülkenin Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu (FSMA) geçtiğimiz haziran ayında Binance’e faaliyetlerini durdurması gerektiğini emretmişti. Düzenleyici kurum, borsanın Avrupa Ekonomi Alanı dışından hizmet verdiğini ve bunun bir yasağı ihlal ettiğini belirtmişti.

Bu doğrultuda Belçika merkezli hizmetlerini durdurmak zorunda kalan Binance, ülkedeki insanlara Binance Polonya üzerinden aracı bir hizmet sunma yoluna gitmişti. Bununla birlikte borsa tarafından eylül ayının başında yapılan bir açıklamada Belçika’da gizlilik ve anonimlik odaklı 4 kripto parayı delist edeceğini duyurmuştu.

Kanunlar çerçevesinde daha uyumlu hale gelmek için uygun adımları atan Binance’in son duyurusunda, Belçika özelindeki kullanım koşullarının değiştiğine yer verilirken açıklamanın devamında şunlar yer aldı:

Bugün itibarıyla Belçika’da ikamet eden kullanıcıların yeni kayıt talepleri platformumuz tarafından bir kez daha kabul edilmeye başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, yeni Kullanım Koşullarımızı kabul eden Belçikalı kullanıcılar çeşitli Binance ürün ve hizmetlerine tekrardan erişebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!