Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bu Sefer Şaşırttı: Bu Hamle Bitcoin’in Sonu Mu?

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin (BTC) ve doların sonunun geldiğini ima eden açıklamalarda bulundu.

Sık sık Bitcoin yanlısı söylemleriyle öne çıkan Robert Kiyosaki bu sefer şaşırttı. Milyoner, 26 Eylül Salı günü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, Bitcoin ve doların dünyanın en büyük bankalarından Citigroup’un hamlesiyle birlikte piyasadan silinebileceğini ima etti.

Dünyanın en büyük bankalarından Citibank’ın kendi tokenını çıkarmak üzere blokzinciri teknolojisini kamuoyuyla paylaştığını öne çıkaran Kiyosaki, bu projenin kurumsal tasarruf ürünlerini 7/24 olmak üzere sınır ötesi işlemlere açacağını hatırlatarak Bitcoin ve dolar için kötü bir gelecek öngördü.

Kiyosaki, Citibank tarafından atılan bu adımın daha güvenli ve geniş çaplı müşteri kitlesine hizmet edebileceğini ve bu noktada Bitcoin ile doları oyun dışı bırakabileceğine yönelik bir kinayede bulundu.

Açıklamasına “Güle güle Bitcoin ve dolar?” ifadeleriyle giriş yapan milyonerin devamında kurduğu cümleler ise şöyle oldu:

Güle güle Bitcoin ve dolar? Citibank bugün, kurumsal tasarrufları 7/24 anlık sınır ötesi işlemlerde kullanılabilecek Citibank tokenlarına dönüştürmek için blokzinciri teknolojisi sunduğunu duyurdu. Güle güle BTC ve dolar?

Citigroup geçtiğimiz hafta kurumsal müşterilerine dijital varlık çözümleri sunmak adına Citi Token Hizmetleri’nin pilot uygulamasını başlatmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!