Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bağış Kampanyası Düzenlemek İçin Blockchain Platformu Oluşturdu

Kripto para borsalarından Binance, Blockchain tabanlı yeni bir bağış platformu oluşturdu.

Blockchain ile Yardım

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Binance, bundan bir süre önce insancıl yardımlarda bulunabilmek için Binance Charity Foundation’ı (BCF).

BCF, özellikle Malta ve Gozo bölgelerindeki hasta vatandaşlara ve kötü şartlarda yaşayan çocuklara yardımda bulunabilmek için yeni bir kampanya başlattı. BCF bu bağış kampanyasını bir Blockchain platformu üzerinden yürütüyor.

Binance öncülüğünde yürütülen bu kampanyada Malta Community Chest Fund (MCCFF) ile işbirliği yapılacak. MCCFF, yine Malta ve Gozo bölgelerindeki vatandaşlar için çeşitli kampanyalar yürütüyor.

MCCFF başlıca hasta, engelli veya maddi durumu bir hayli kötü olan vatandaşlara yardım edebilmek için birbirinden farklı çalışmalar başlattı. Bu çalışmalar arasında tıbbi yardım, danışmanlık hizmetler, kamusal destek gibi projeler bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl 15 bin farklı kişiden bağış toplamayı başaran MCCFF, bu yıl gerçekleştireceği kampanyada da benzer bir katılım bekliyor. Bu seferki kampanyada Blockchain teknolojisi kullanılacağı için yapılan tüm bağışlar rahatlıkla takip edilebilecek.

Binance’in yayınladığı basın duyurusuna göre Binance ve TRON, bu fona 100’er bin dolarlık bağışta bulundular. Kampanya boyunca toplanan bağışların miktarı ilerleyen zamanlarda kamuya açık bir şekilde açıklanacak ancak tarih konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmış değil.

Binance’in CEO’su olan ve kripto para sektörünün en meşhur isimleri arasında gösterilen Changpeng Zhao da konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Blockchain teknolojisi bu gibi bağış kampanyalarındaki şeffaflık sorununu ortadan kaldıracaktır. Böylece bu gibi yardım kampanyaları daha güvenilir olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment