Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yöneticisi: Bitcoin 100 Bin Dolara Yükselebilir

Binance yöneticilerinden Gin Chao, Bitcoin fiyatının gelecekte 100 bin dolara çıkmasının gayet mümkün olduğunu düşünüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl boyunca ciddi bir düşüş yaşamış, bu sırada pek çok koin kayda değer oranlarda değer kaybetmişti. Ancak bu durum geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde gözle görülür bir şekilde değişmeye başladı.

Piyasadaki kripto paralar kısa süre önce güçlü bir ivme yakalayarak artışa geçmeye başladılar. Bitcoin bu süre içerisinde 14 bin dolar barajını dahi zorlamaya başlamıştı. Piyasa şu anda bir düzeltme sürecine girmiş olsa bile Binance’in yöneticilerinden Gin Chao bu olumlu tablonun devam edeceğini düşünüyor.

BlockTV’ye konuşan Chao, Bitcoin’in geçmişteki performanslarını değerlendirerek Bitcoin’in gelecekteki fiyatı hakkında bazı tahminlerde bulundu.

Sektörün Gelişmesi Bitcoin’e Yarayacak

Chao, kripto para sektörünün geçmişe kıyasla çok daha iyi bir durumda olduğunu, kripto para yatırımcılarının da eskisine kıyasla çok daha donanımlı olduklarını düşünüyor.

Chao’ya göre kripto para yatırımcıları artık daha iyi yatırım kararları alabiliyor ve spekülasyonlara göre hareket etmiyorlar. Bu da piyasadaki “kaliteli koinlerin” ortaya çıkmasını sağlıyor.

Chao sektör genelindeki şirketlerin de geçmişe kıyasla çok daha iyi ve kaliteli hizmetler sunduklarını düşünüyor. Tüm bunların gelişmeye ve iyileşmeye devam edeceğini söyleyen Chao, Bitcoin fiyatının bu süreç içerisinde 100 bin dolara kadar yükselebileceğini belirtiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment