Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin, Ethereum, XRP, Tron ve Binance Coin İçin Marj Ticareti Sunabilir!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, bir Reddit gönderisine göre platform dahilinde marj ticareti seçeneğini resmen başlattı. Dev kripto para borsası daha önce de marj ticareti haberiyle gündeme gelmişti. Bundan yaklaşık bir ay önce Reddit üzerinde açılan bir gönderide açıklamalarda bulunan bir kullanıcı, kripto para borsasının kendi API’sini günceller güncellemez marj ticaretini başlatacaklarını belirtmişti.

Lifofifo isimli kullanıcının aktardığı bilgilere göre Binance şu an için 9 kripto para paritesi için marj ticaretini resmen başlattı ve bu pariteler sırasıyla Bitcoin / Tether, Binance Coin / Bitcoin, Binance Coin / Tether, Ethereum / Bitcoin, Ethereum / Tether, Tron / Bitcoin, Tron / Tether, XRP / Bitcoin ve XRP / Tether olarak duyuruldu.

Lifofifo konu hakkında şunları ifade etti:

”Bir ay önceki bu gönderiyi hatırlıyor musunuz? Araştırmaya göre Binance API’sinde marj ticareti özellikleri bulundu. Bugün bir kere daha bunu inceledim ve isMarginTradingAllowed işaretinin 9 paritede bulunduğunu gördüm. Belki de bu yakın bir zamanda Binance’ye marj ticareti geleceğinin işaretçisidir.”

Marj ticareti kısaca sınırlı miktarda kaynağı olan yatırımcılar için borç para veya fon ile alım satım yapmak yeni kaldıraç kullanmak anlamına geliyor. Tabii ki kaldıraçların gereksiz kullanımı çok büyük zararlara da yol açabilir ve bu sebeple kaldıraçlı işlem yaparken oldukça dikkatli olmak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment