Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Bitcoin Fiyatı Bir Milyon Dolar Olacak

Binance CEO’su Changpeng Zhao Altcoin Daily programına katıldı ve Bitcoin fiyatının bir gün 1 milyon dolar olacağını söyledi.

Kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Changpeng Zhoa geçen gün Altcoin Daily’nin yayınına katıldı ve kripto para sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Neredeyse bir saat süren bu yayında Zhao’nun kripto para sektörüne nasıl giriş yaptığından, DeFi dünyasındaki gelişmelerden, Ethereum’un geleceğinden ve kripto para dünyasının güncel durumundan bahsedildi.

Zhao ayrıca yayın sırasında Bitcoin’in geleceğiyle ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda büyümeye devam edeceğini vurgulayan Zhao, kripto para sektöründeki dengelerin zaman içerisinde değişebileceğini de belirtti.

Bitcoin 1 Milyon Dolar Olur mu?

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Bitcoin’in geleceğine dair epey umutlu olduğunu biliyoruz. Kendisi bu görüşlerini yayın sırasında da açık bir şekilde ifade etti ve Bitcoin’in başarılı olacağından “emin olduğunu” söyledi.

Kripto para piyasasının şu an için -özellikle geleneksel piyasalara kıyasla- çok küçük olduğunu söyleyen Zhao bu durumun zamanla değişeceğini ve kripto para piyasasının büyüdükçe büyüyeceğini düşünüyor. Onun tahminlerine göre Bitcoin bu süreç içerisinde piyasanın kralı olmaya devam edecek ve iyice değer kazanacak.

Changpeng Zhao bunun birkaç aylık bir süreç olduğunu düşünmüyor. Hatta onun tahminlerine göre bu tahminlerin gerçekleşmesi için 5, belki de 10 yıl beklemek gerekecek. Fakat Zhao bu bekleyişin bir noktada meyve vereceğine de inanıyor.

Yayının sonunda kendisine Bitcoin fiyatıyla ilgili yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Zhao, BTC’nin bir gün 1 milyon dolar olabileceğini söyledi. Fakat Zhao bunun ne zaman, ne şekilde yaşanacağıyla ilgili pek detay paylaşmadı.

10 Yıldan Sonra Ne Olacak?

Changpeng Zhao’nun yayın sırasında yaptığı en ilginç açıklamalardan biri de 10 yıldan sonra ne olacağıyla ilgiliydi. Çünkü Zhao kripto para sektörünün önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde büyüyeceğini, belli bir süreden sonra ise değişmeye başlayacağını düşünüyor.

Changpeng Zhao’nun da belirttiği üzere Bitcoin şu anda kripto para piyasasında adeta rakipsiz bir şekilde hüküm sürüyor. Zhao Bitcoin’in piyasadaki hakimiyetinin önümüzdeki yıllarda da süreceğine inanıyor. Fakat Zhao bunun zaman içerisinde değişeceğini eklemeyi de ihmal etmiyor.

Kripto para konusunda uzun vadeli düşünmek gerektiğini söyleyen Zhao bundan 20 yıl, hatta 100 yıl sonrasına işaret ediyor. Bu kadar süreç içerisinde Bitcoin’den çok daha iyi, çok daha hızlı kripto paraların geliştirilebileceğini söyleyen Zhao, Bitcoin’in tahtının zaman içerisinde kapılacağını belirtiyor. Fakat Zhao bunu söylerken Bitcoin’in ortadan kaybolmayacağını ve hala kullanılacağını da ekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment