Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto Michael Bitcoin Fiyatında Artış Bekliyor

Kripto para yorumcularından Michael van de Poppe, Bitcoin fiyatının yakında yeniden yükselebileceğini düşünüyor.

Sosyal medyada daha çok Crypto Michael olarak tanınan Michael van de Poppe kripto para piyasasıyla ilgili yeni bir YouTube videosu yayınladı. Bitcoin’in ve altkoinlerin gidişatını değerlendiren Crypto Michael piyasanın şu an için iyi durumda olduğunu düşünüyor.

Yeniden Yükselebilir

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz saatlerde 9 bin 300 doların üstüne çıkarak bazı yatırımcıları yeniden umutlandırdı. Crypto Michael da Bitcoin fiyatındaki düşüş trendinin sona ermiş olabileceğini ve Bitcoin fiyatındaki bu yükselişin devam edebileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in volatilitesi geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde inanılmaz şekilde azaldı. Öyle ki genelde fiyat dalgalanmalarıyla tanınan Bitcoin artık şaşırtıcı derecede stabil bir performans sergiliyor. Fakat Crypto Michael bu durumun değişebileceğini ve Bitcoin’in 9 bin 450 dolara doğru harekete geçebileceğini düşünüyor.

Bitcoin’e karşı şu an için bullish bir tavır sergilediğini söyleyen Crypto Michael; Bitcoin fiyatının hareketlenmesiyle birlikte altkoinlerde de bir hareketlilik görülebileceğini söylüyor. Fakat Michael van de Poppe en azından şimdilik altkoinlerdeki hareketliliğin olumlu mu yoksa olumsuz mu olacağından emin değil gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment