Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin Fiyatı Rekor Kırınca Çöktü

Kripto para borsası Binance, Bitcoin’in Tesla haberi sonrası rekor kırdığı saatlerde teknik arızalar yaşamaya başladı. Piyasadaki hareketlilik sonrası borsaya giren kullanıcılar, işlem yapamamaktan ve pozisyon alamamaktan şikayetçi oldu.

Binance kullanıcıları, bitcoin fiyatındaki yükseliş sonrasında 502 Gateway Time-out hatasıyla karşı karşıya kaldılar. Sosyal medyadaki kullanıcılar, bu gibi yükleri kaldırabilecek bir sisteme sahip olmadığı gerekçesiyle Binance’i eleştirdiler.

Binance’ten açıklama geldi

Binance ekibi, gelen şikayetlerin ardından bir duyuru yayınladı. “Kullanıcıların yaşadığı zorlukların farkındayız” diyen yetkililer, “Emin olun ekibimiz bu sorunları gidermeye çalışıyor.” açıklamasında bulundu. Binance, yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılardan özür diledi.

Borsa CEO’su Changpeng Zhao, kişisel hesabından yaptığı paylaşımla “Çok fazla trafik alıyoruz. Bazı bölgelerde gecikmeler yaşanabilir. Birazdan düzelmesi lazım. Hepsi Elon yüzünden oldu.” ifadelerini kullandı.

Bitcoin Tesla haberiyle rekor kırdı

Elon Musk’ın şirketi Tesla, SEC’ye sunduğu belgede 1.5 milyar dolarlık bitcoin satın aldığını açıkladı. Bitcoin fiyatı, bu haber sonrasında 43.000 doları aşıp tüm zamanların rekorunu kırdı. Binance, bu haber duyulduktan sonraki ilk yarım saat içerisinde sorun yaşamaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!