Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin ve Ethereum İçin Yeni İşlem Çifti Listeliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 yeni işlem çifti listeleyeceğini duyurdu.

Binance, 3 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklama ile Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için yeni işlem çift desteği ekleyeceğini duyurdu.

Binance yeni desteklemeye başladığı stablecoin First Digital USD (FDUSD) ile birçok pariteyi listelemeye başlıyor. BUSD’nin ihracının durdurulmasının ardından yeni stablecoin projelerini inceleyen Binance, daha fazla proje ile de çalışacağını duyurmuştu.

Binance listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile halihazırda birçok paritede işlem gören Bitcoin ve Ethereum yatırımcılarına FDUSD paritesinde alım-satım yapma imkanı sağlayacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar, TSİ 4 Ağustos saat 11.00‘den itibaren BTC/FDUSD ve ETH/FDUSD işlem çiftleri ile Binance üzerinde ticarete başlayabilecek. Söz konusu işlem çiftleri bir sonraki duyuruya kadar sıfır komisyon kampanyası kapsamında yer alacak. BTC/FDUSD işlem çiftinde hem piyasaya yapıcı hem de piyasa alıcı işlemlerde komisyon olmayacakken ETH/FDUSD işlem çiftinde ise piyasa yapıcı işlemlerden komisyon alınmayacak.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda Bitcoin %2,1 düşüşle 29.030, Ethereum %1,6 düşüşle 1.830 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!