Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, BNB İçin CipherTrace ile Çalışacak

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, kripto para gözetleme ve denetleme platformu Cipher Trace ile çalışacaklarını açıkladı.

Bu iş birliği ile birlikte, bundan sonraki süreçte Binance ağındaki ve BNB ile ilgili işlemler; Cipher Trace platformunu kullanana kişiler tarafından gözlenebilecek.

Bu sayede de kara para aklanmasının önlenmesi, artık Binance ağı için de daha mümkün hale gelecek. Konuyla ilgili olarak konuşan Binance’in baş uyum danışmanı Samuel Lim şunları söyledi:

”CipherTrace ile yaptığımız anlaşma sayesinde, topluluğun daha iyi bir şekilde entegre olacağı ve geliştiricilerin de sürecin içinde daha aktif bir şekilde yer alacağı bir döneme başlamak istiyoruz. Bu sayede de daha fazla kişiye ulaşma amacını taşıyoruz.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao da konuyla ilgili olarak  yaptığı açıklamasında, CipherTrace anlaşması sayesinde artık BNB’nin regüle edilmiş kripto para borsalarında daha kolay ve sorunsuz bir şekilde listelenebileceğini ifade ederken, anlaşmanın bu yönüyle Binance için çok önemli olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment