Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Borsası 6 Yeni Coin Çifti Listeleyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 6 yeni işlem çifti listeleyeceğini duyurdu.

Binance 18 Ekim Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile Cosmos (ATOM), Avalanche (AVAX), Band Protocol (BAND), Bitcoin Cash (BCH), Loom Network (LOOM) ve Polygon (MATIC) kripto paraları için 6 işlem çifti ekleyeceğini duyurdu.

Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile ATOM, AVAX, BCH, ve MATIC kripto paraları için kullanıcılara First Digital USD (FDUSD) paritesinde, BAND ve LOOM yatımcıları için Türk Lirası (TRY) paritesinde alım-satım yapma imkanı sağlayacak.

Açıklamaya göre yatırımcılar, TSİ 19 Ekim saat 11.00‘den itibaren ATOM/FDUSD, AVAX/FDUSD, BAND/TRY, BCH/FDUSD, LOOM/TRY ve MATIC/FDUSD işlem çiftleri ile Binance üzerinde ticarete başlayabilecek.

Binance ayrıca NTRN/USDT ve PENDLE/USDT işlem çiftleri için Spot Grid ve Spot DCA ticaret botlarının aktifleştirileceğini söyledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta ATOM %2 düşüşle 6,44 dolar, AVAX %1,8 düşüşle 9,16 dolar, BAND %4,6 yükselişle 1,42 dolar, BCH %0,8 yükselişle 230 dolar, MATIC %1,9 düşüşle 0,5202 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!