Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Borsasından Yeni Güvenlik Güncellemesi!

Binance kripto para borsası bugün yaptığı bir duyuru ile, evrensel 2-faktörlü doğrulamanın eklenmesi ve bunun gibi birçok yeni güncelleme ile saldırıya maruz kalan güvenliklerinin modernize edileceğini ve güncelleneceğini açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da konu hakkında yaptığı bir açıklamada özellikle saldırıya maruz kalan API ve iki faktörlü kimlik doğrulaması (2FA) konularında ”önemli” değişiklikler yapılacağını açıkladı. Binance bu hafta içerisinde önlemlerin bir kısmını hayata geçirecek ve en erken önümüzdeki hafta içerisinde alım satım işlemleri yeniden kullanıcılar için açılacak. Borsa önümüzdeki haftanın ”başlarında”, alım satım işlemlerini açmayı planlıyor.

Zhao konu hakkında yaptığı açıklamada API’nin ve sitenin ön yüzünde fark edilmeyen çok sayıda güvenlik önlemini çoktan uygulamaya koyduklarını, buna ek olarak YubiKey gibi güvenlik odaklı farklı donanım aygıtları ile güvenliği en üst seviyeye çıkartacaklarını dile getirdi. YubiKey ortaklığı kapsamında kullanıcılara da 1000 YubiKey hediye edilecek.

Bitcoin’in blockchain ağını yeniden organize etme önerisini ileriye sürerek çok yanlış bir hamle yaptığını ifade eden CZ, bu konuda da kullanıcılardan özür diledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment