Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu Altcoin İçin NFT Staking Hizmetini Başlattı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, NFT platformu üzerinde metaverse projesi The Sandbox (SAND) ile NFT staking programını başlattı.

Binance tarafından yakın tarihte paylaşılan bir blog gönderisinde, The Sandbox NFT staking programının başlatıldığı duyuruldu. Kullanıcılar, Polygon (MATIC) ağında yer alan LAND NFT‘lerini stake ederek program kapsamında SAND kazanabilecekler. Staking işlemleri bugün TSİ 12.00‘da başladı ve 5 Temmuz günü TSİ 03.00’a kadar sürecek.

Programın SAND ödül oranları gerçek zamanlı şekilde değişen yıllık kazanç oranına (APR) göre belirlenecek. Programa dahil olup 14 günden uzun süreyle NFT stake eden kullanıcılar, fazladan verilecek 20 bin SAND‘lık ödül havuzunu paylaşmaya hak kazanacak. Kullanıcıların, LAND NFT staking işlemi için hesaplarında SAND bulundurması gerekmeyecek. NFT staking ve ödül claim süresince herhangi bir işlem ücreti talep edilmeyecek.

LAND NFT’ler hem Ethereum (ETH) hem de Polygon ağlarında mevcut olsa da söz konusu program sadece Polygon ağında bulunan NFT’ler için geçerli olacak. Ethereum ağında LAND NFT’leri olan kullanıcılar, NFT’lerini Binance’e yatırmadan önce Polygon ağına köprüleyerek programa katılabilecekler.

Şimdiye kadar yoğunlukla Solana (SOL) ağında karşılaştığımız NFT staking hizmeti, sektörün genişlemesi ve NFT yatırımcılarının artmasıyla diğer popüler ağlar üzerine de taşınmaya başladı. Kullanıcıların, ellerinde NFT koleksiyonlarını bekletirken kazanç sağlamalarını amaçlayan bu programlar genellikle belirlenen koleksiyon özelinde ciddi hype yaratabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!