Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu Altı Projeye Yatırım Yapacağını Açıkladı

Kripto para borsası Binance, altı DeFi projesine yatırım yapacağını açıkladı. Her bir projeye 350.000 dolar vereceğini duyuran Binance, kaliteli DeFi projelerinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Eylül ayında Binance CEO’su Changpeng Zhao, Smart Chain üzerinde bulunan projelere yatırım yapmak istediğini ve bu nedenle 100 milyon dolar değerinde bir hibe kampanyası başlattığını duyurmuştu. Duyurunun ardından 180’in üzerinde proje hibe başvurusunda bulundu. 100 milyon dolar değerindeki hibe, Binance tarafından 6 DeFi projesine verildi. Binance CEO’su, hibenin kaliteli projeleri desteklemek adına tasarlandığını söyledi.

Hangi Projeler Yatırım Aldı?

Küresel kripto para borsası Binance, altı DeFi projesine 100 milyon değerinde hibe sağladı. Binance, seçtiği firmaları ekip özellikleri, blockchain ekosistemine yapılan katkılar ve ürünler adı altında değerlendirdi. 14 Ekim’de yapılan açıklamaya göre AnySwap, Arkane Network, BakerySwap, Bitquery, PancakeSwap ve Proxima adlı firmaların hibeyi almaya hak kazandığını paylaştı. Her bir firma Binance’den 350.000 dolar alacak. Projelerden PancakeSwap ise büyük ilgi gördü. Pancake Swap, token fiyatını belirlemede matematiksel formüller kullanan merkeziyetsiz bir borsayı temsil ediyor. Binance, PancakeSwap’ın Smart Chain üzerinde bir numaralı likidite sağlayıcısı olduğunu söyledi. PancakeSwap üzerindeki işlem hacmi ve aktif kullanıcı sayısı gibi faktörlere dikkat çeken Binance, bu özellikleri nedeniyle projenin gerçekten başarılı olduğuna vurgu yaptı.

Binance, Smart Chain ana ağını geçtiğimiz ay başlatmıştı. Binance Chain ile paralel çalışan yeni ağ üzerinde Aave, 1inch ve dForce gibi DeFi protokollerinin geliştirmeler yapmak istediği de ayrıca öğrenildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!