Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu İki Altcoin’i Vadeli İşlemlerin Ardından Marjin İşlemlerden de Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Raydium (RAY) ve Serum’u (SRM) marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance, 17 Kasım Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, geçtiğimiz günlerde sürekli vadeli işlemlerden kaldırdığı Raydium (RAY) ve Serum’u (SRM) şimdi de izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Açıklamaya göre Binance, RAY ve SRM için 23 Kasım tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Bu tarihte tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve SRM/BTC, SRM/BUSD, SRM/USDT, RAY/BUSD, RAY/USDT pariteleri izole ve çapraz marjin işlemlerden kaldıracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar ile platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde ticaretine devam edebileceğini belirtti.

CoinGecko verilerine göre SRM son 24 saatlik periyotta %14,2 düşüşle 0,2821 dolardan, RAY %6,7 düşüşle 0,1993 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!