Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu İşlem Çiftlerini Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, birçok işlem çiftini spot ve marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 6 Ekim Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Helium (HNT) için bazı işlem çiftlerinin spot ve marjin işlemlerden delist edileceğini ve OOKI Protocol‘ün (OOKI) BNB paritesinin spot işlemlerden kaldırılacağını açıkladı.

Açıklamaya göre Binance, 7 Ekim tarihinde HNT’nin BUSD ve USDT pariteleri için izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 12 Ekim saat 6.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve HNT/BUSD, HNT/USDT işlem çiftlerini izole ve çapraz marjin işlemlerden kaldıracak. Bu gelişme ile birlikte HNT, marjin işlemlerde yalnızca BTC paritesinde kalacak.

Binance ayrıca OOKI/BNB ile birlikte HNT/BTC ve HNT/USDT işlem çiftlerini 14 Ekim tarihinde spot işlemlerden kaldırılacak. Söz konusu işlem çiftlerinin kaldırılmasının ardından yatırımcılar, HNT için BUSD, OOKI için ise USDT, BUSD ve ETH paritelerinde spot ticarete devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre OOKI son 24 saatlik periyotta %1,3 düşüşle 0,0049 dolardan, HNT ise %0,1 artışla 5,39 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!