Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) Tarafından Geliştirilen Kart Oyunu Shiba Eternity Dünya Çapında Yayına Girdi

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) merakla beklenen toplanabilir kart oyunu Shiba Eternity bugün itibarıyla piyasaya sürüldü.

Shiba’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden 6 Ekim tarihinde yapılan paylaşıma göre Shiba Inu’nun kart oyunu Shiba Eternity bugün itibariyle Google Play ve Apple App Store’da yayına girdi.

Oyunun asıl çıkış tarihi 1 Ekim olarak belirlenmiş olmasına rağmen 30 Eylül tarihinde resmi hesaptan yapılan bir açıklama ile resmi çıkış tarihi 1 Ekim’den 6 Ekim’e ertelenmişti.

Shiba ekibi oyunun şimdiye kadar piyasaya sürülen en kompleks toplanabilir kart oyunu olabileceğini iddia etti. Binlerce Shiboshi Kahramanına, 500 koleksiyon kartına, 87 özellik kartına, zengin ve derin bir hikayeye ve daha fazlasına sahip olan oyun, topluluk tarafından coşkuyla karşılandı.

Oyunun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, oyun yayınlandığına göre artık oyuncular için kapsamlı bir rehber hazırlamaya odaklanabileceğini belirtti.

Oyun, Play Store’da 5,0 ortalama değerlendirme puanına sahip oldu. Oyunu değerlendiren 374 kullanıcıdan yalnızca 2 tanesi oyuna 4 puanın altında puan verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!