Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu İşlem Çiftlerini Marjin İşlemlerden Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bazı işlem çiftlerini marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 18 Kasım Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Tribe’nin (TRIBE) bazı işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden Gifto (GTO), Mithrill (MITH), pNetwork (PNT), PERL.eco (PERL), NEM (XEM) ve Bitcoin Standard Hashrate Token’ın (BTCST) bazı işlem çiftlerini ise izole marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Açıklamaya göre Binance, belirtilen işlem çiftleri için 21 Kasım tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 24 Kasım saat 6.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve TRIBE/BUSD, TRIBE/USDT işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, BTCST/BTC, BTCST/USDT, GTO/BTC, GTO/USDT, MITH/BTC, PERL/BTC, PNT/BTC, REP/BTC, TRIBE/BUSD, TRIBE/USDT, XEM/BTC işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden kaldıracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde ticarete devam edebileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!