Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Bitcoin (BTC) Fenomeninin FTX Çöküşüne Rağmen Sektöre Olan İnancı Tam

Bitcoin içerik üreticisi ünlü podcaster ve kripto para yatırımcısı Anthony Pompliano, iflas eden FTX’in eski CEO’su Sam Bankman Fried’in (SBF) hayal kırıklığı yaratan davranışlarına rağmen topluluğa ya da kripto endüstrisine olan inancını kaybetmediğini söyledi.

Anthony Pompliano 17 Kasım’da Teksas Blockchain Zirvesinde verdiği bir demeçte, kripto para endüstrisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kripto piyasalarının büyük ve zorlu bir süreçten geçtiğine değinen Pompliano, kötü oyuncuların ve kurumların silinmeye mahkum olduklarını vurguladı.

Biraz mantıksız gelebilir ama serbest piyasa çok iyi bir hakemdir. Geçtiğimiz günlerde olanları incelerseniz, sektörü sorumlu tutan bu sektörün kendisidir. FTX’i alaşağı etmek için piyasa güçlerini kullanan da CZ’dir. Günün sonunda yargıç, jüri ve infazcı serbest piyasa ve sektörün kendisiydi. Nihayetinde iyi insanlar hayatta kalır, kötü insanlar ise silinip gider.

Önceki dönemlerde FTX ile bir reklam ilişkisi olduğu bilinen Pompliano, borsanın içinde bulunduğu durumu doğal seçilimin bir parçası olarak yorumladı ve açıkça durum karşısında FTX adına üzülmediğini belirtiyor.

Pompliano geçtiğimiz dönemlerde Bitcoin’in (BTC) gizemli kurucusu Satoshi Nakamoto‘nun Nobel Barış Ödülü‘nü hak ettiğine dair açıklamalarda bulunarak gündeme gelmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!