Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu Token’ın Ön Satışını Başlattı: Nasıl Alınır? Ne Zaman Tahtaya Açılacak?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yeni Launchpool projesi Hooked Protocol’un (HOOK) ön satışı bugün başlıyor.

Binance geçtiğimiz hafta yayımladığı duyuruda Launchpad programının 29. projesi olarak Hooked Protocol’un seçildiğini bildirmişti. Bu süreçte Binance, kullanıcıların ortalama günlük Binance Coin (BNB) bakiyelerinin anlık görüntüsünü alarak satın alabileceği maksimum token sayısını belirledi.

Verilen bilgilere göre HOOK’un arz fiyatı 0,0003381 BNB ya da 0,1 dolar seçildi ve BNB kilitleyen kullanıcılar maksimum 150.000 HOOK alabilecek. 500 milyon arzı bulunan token’ın yalnızca 25 milyon adeti ön satış için tahsis edildi. 

HOOK almak için kullanıcıların, TSİ 9.00 ila 14.00 arasında 5 saati bulunacak. 5 saatlik süre içerisinde kayıt oluşturan kullanıcılar, geçtiğimiz bir hafta boyunca tutulan BNB sayısı oranıyla HOOK elde edecek.

Binance, taahhüt edilen BNB’lerin başka cüzdanlarda olması durumunda ön satışa katılabilmek için “kesinlikle” spot cüzdana çekilmesi gerektiğini belirtti. TSİ 14.00’te abonelik süresi sona erdikten sonra kullanıcıların HOOK alınabileceği bakiye hesaplanacak ve bu süreç toplamda bir saat sürecek. Belirlenen miktarın ardından kullanıcıların spot cüzdanındaki BNB’lerine karşılık gelen HOOK eklenecek ve belirli miktardaki BNB’ler düşecek.

Ön satışa sadece 23 Kasım- 1 Aralık tarihinde BNB bulunduran hesaplar katılabilecek. Bugün alınacak BNB’ler ön satışa hak kazanmaya yeterli olmayacak.

Bu işlemlerden yaklaşık 2.5 saat sonra HOOK, 17.30’da HOOK/BTC, HOOK/USDT ve HOOK/BUSD işlem çiftleri Binance’de tahtaya açılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!