Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın (XRP) Altcoin Airdrop’unu Destekleyecek Borsalar Açıklandı: Binance Listede

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve birçok borsa, 9 Ocak tarihinde Ripple (XRP) yatırımcılarının uzun süredir beklediği Flare (FLR) airdrop’unu vermeye başlayacak.

Blockchain projesi Flare 30 Kasım tarihinde resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, Binance’in uygun müşterilere FLR dağıtımını 9 Ocak 2023 tarihinde yapacağını söyledi.

Binance tarafından dağıtılacak tokenların ilk olarak %15’lik kısmı 12 Aralık 2020’deki anlık görüntü alındığı sırada hak etmiş olan kullanıcılara verilecek. Binance 1 XRP için 0,1511 FLR vereceğini belirtirken yönetişim teklifinin onaylanması durumunda geri kalan %85’lik kısmın dağıtımı 36 ay sürecek. Her kullanıcı 1 XRP için toplamda 1,0073 FLR elde edecek.

Yapılan açıklamaya göre bu airdrop Binance’in yeni onayladığı airdrop değil. Onaylanan airdrop’a göre tek farkın, token adının Spark değil de Flare olduğu açıklandı.

Flare ayrıca yaptığı başka bir açıklamada, Binance haricinde bu airdrop’u onaylayan diğer borsaları da paylaştı. Yapılan açıklamaya göre kripto para borsaları OKX, Kraken, Nexo, KuCoin, Huobi, Gate.io, Bitfinex, Bitrue, Crypto.com, BitStamp, Bithumb, UpBit, Okcoin, MEXC, Poloniex, Uphold Bitso, CEX.io, GateHub, Probit, iTrus0t, Capital Liquid, BTC Trader, Bitcoin Meester, Bitbank, Coincheck, Huobi JP ve DMM Bitcoin de airdrop’u onayladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!