Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap NFT Platformunu Resmen Başlattı: Eski Kullanıcılara Airdrop!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Uniswap, NFT alım-satım hizmetini başlattı. Uniswap, Genie NFT platformunun eski kullanıcılarına yaklaşık 5 milyon USD Coin (USDC) airdrop’u vereceğini duyurdu.

Uniswap, NFT alım-satım hizmetini resmen başlattı. Geçtiğimiz haziran ayında sektörün öncü NFT pazar yerlerinden biri olan Genie’yi satın alan Uniswap, başarılı bir entegrasyon sonucunda platformuna NFT ticaretini eklemiş oldu. Ayrıca şirket, Genie platformunu 15 Nisan 2022 tarihinden önce 2 kereden fazla kullanmış kullanıcılara airdrop vereceğini açıkladı. 5 milyon USDC değerindeki bu airdrop’un şimdiye kadar 1,8 milyonu hak sahipleri tarafından cüzdanlara çekildi.

Buna ek olarak şirket, ilk 22 bin NFT alıcısı için işlem ücretinin iade edileceğine dair bir kampanya duyurdu.

Uniswap kullanıcıları bu yeni entegrasyon ile birlikte OpenSea, X2Y2, Sudoswap ve LooksRare dahil olmak üzere pek çok NFT pazar yerindeki NFT’leri alıp satabilecekler.

Ayrıca işlem ücretleri konusunda da rekabetçi bir yaklaşım izleyen Uniswap, diğer NFT pazar yerlerine kıyasla %15 daha düşük işlem ücreti talep ettiklerini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!