Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu Ülkede Listelenen Coin Sayısını 100’e Çıkaracak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kısa bir süre önce faaliyete geçen Japonya iştiraki, kullanıcılara sunduğu token sayısını 3 katına çıkarmayı planlıyor.

Bloomberg’ün 30 Ağustos tarihinde yayınladığı bir habere göre Binance Japonya, düzenlediği bir toplantıda hizmet sunduğu kripto para sayısını 34’ten 100’e ulaştırarak 3 katına çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

Binance Japonya Genel Müdürü Takeshi Chino, borsanın 100 kripto para listelemesi için agresif bir şekilde çalışacağını dile getirdi. Chino, listelenecek yeni kripto para birimleri konusunda likiditenin önemli bir nokta olduğunu vurgularken dünya çapında faaliyet gösteren ve gelecek vadeden kripto paraları seçeceklerini söyledi.

Binance Japonya verilen bilgilere göre en kısa sürede bu hedefe ulaşmak için piyasa yapıcılarla ve ülkede faaliyet gösteren yerli kripto para borsaları ile birlikte çalışıyor.

Japonya Genel Müdürü bunun yanı sıra borsanın ülkede stablecoin işlemlerine aracılık edebilmek için gereken lisansı da almayı planladığını belirtti.

Ayrıca Japonya Başbakanı Kishida Fumio’nun büyüme stratejisi kapsamına Web3 teknolojilerini de dahil etmesi Chino tarafından kripto para ekosistemine verilen bir destek olarak nitelendirildi.

Binance, 2019 yılında girdiği Japonya piyasasından regülasyonlar sebebiyle 2021 yılında ayrılmıştı. Borsa, geçtiğimiz yılın kasım ayında hisselerinin %100’ünü satın aldığı yerli kripto para borsası Sakura Exchange’in yeniden markalanması ile tekrardan Japonya piyasasında dahil olmuştu.

Bu ayın başında hizmete başlayan Binance Japonya’nın başlangıçta kullanıcılarına 34 kripto para birimi için alım-satım hizmeti sunacağı aktarılmıştı. Japon kullanıcılar mevcut durumda borsanın spot işlemlerine, “earn” programına ve NFT pazar yerine erişim sağlayabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!