Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün Launchpad programının 29. projesi Hooked Protocol’ü (HOOK) listeleyecek.

Geçtiğimiz hafta BNB kilitleyen ve bugün TSİ 09.00 ila 14.00 arasında ön satış koşullarını sağlayan kullanıcıların alabildiği Hooked Protocol (HOOK), 17.30’da Binance’de listeleniyor.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre HOOK’un 3 paritesi spot piyasalarda işlem görmeye başlayacak. Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara HOOK/BTC, HOOK/USDT ve HOOK/BUSD olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Toplamda 500 milyon arzı bulunan token’ın yalnızca 25 milyon adeti ön satış için tahsis edilmişti. HOOK kazanmayı hak eden kullanıcılar saat 15.00 itibarıyla spot cüzdanlarında kaç adet satın alabildiklerini görebiliyor.

Binance’in Launchpad programının 28. projesi STEPN (GMT), borsada listelendiği ilk gün ön satış fiyatı olan 0,01 dolardan %1800’e varan değer artışı yaşayarak 0,19 dolara kadar yükselmişti. HOOK’un da buna yakın bir performans göstermesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!