Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor: Fiyat Uçuşa Geçti!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları listelediği özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance’in 18 Ocak tarihinde yaptığı duyuruya göre borsa, TSİ bugün saat 11.00’de Innovation Zone platformunda Rocket Pool’u (RPL) listeleyecek.

Yaptığı açıklamada Rocket Pool yatırma işlemlerinin başladığını ve çekme işlemlerinin ise listelenme tarihinden tam bir gün sonra başlayacağını söyleyen Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara RPL/BTC, RPL/BUSD ve RPL/USDT olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre RPL ayrıca yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlere eklendi. Borsa, sunduğu yeni opsiyonlar ile RPL yatırımcılarına BUSD ve USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Ethereum’un (ETH) Bacon Chain’i üzerinde kalan ETH’lerin yeni güncellemeyle birlikte dolaşıma sokulması ihtimali likit staking protokollerini yükselişe geçirirken en çok değer kazananlardan biri de Rocket Pool oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %26,6 yükseliş yaşayarak bugünün en çok yükselen altcoin’i RPL, yazım esnasında 40,98 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!