Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin Hakkında Oldukça İyimser Konuştu!

Bitcoin‘in geçtiğimiz günlerde yaşadığı fiyat sıçraması, kripto para sektöründen birkaç kişinin de bunu araştırmasına ve yükselişle ilgili çeşitli teoriler ortaya atmalarına yol açtı. Bazı kripto para uzmanları bu sıçramayı volatil piyasanın doğal bir sonucu olarak görürken, ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance‘nin CEO’su Changpeng Zhao ise çok daha sağlam bir zemin olduğunu iddia etmekte.


CZ, CNBC Crypto Trader programının sunucusu Ran Neuner ile gerçekleştirdiği bir röportajda ilk olarak bu fiyat yükselişinin somut ve kalıcı olup olmadığına yanıt verdi. Binance CEO’su yaşanan yükselişin FOMO’dan (kaçırma korkusu) dolayı yatırım yapmaya başlayan yatırımcılar ile desteklenebileceğini ve endüstriye yeniden güven duyulabileceğini aktardı ve ekledi:

”Fiyatın bu kadar çabuk bir şekilde yukarı çıkabilmesi, Bitcoin almak için bekleyen çok fazla para olduğunu ve bunların fiyatın yükselişini kaçırmaktan korktuğunu gösterir.”

Binance dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olduğu için, piyasaya yeni giren yatırımcıların da tercih ettiği borsaların başında yer alıyor. Zhao, konu hakkında yaptığı açıklamada işlem sayısının ve insanların girdikleri alış veya satış emirlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine geldiğini, bunu 2018 yılının Ocak ayında boğa sezonu yaşanırken bile bu kadar yüksek olmadığını vurguladı.

Bitcoin 5.300 doları test ettikten sonra 5.200 dolara kadar düşmüştü ancak basın saatine göre yeniden 5.234 dolara kadar çıkmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment