Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ottman: Facebook Bitcoin’in İzinden Gitmeli

Minds CEO’su Blil Ottman’a göre Facebook, kendi kripto parasını geliştirirken Bitcoin’in izinden gitmeli.

Ottman geçtiğimiz günlerde Anthony Pompliano ile birlikte özel bir röportaj verdi ve Facebook’un kripto para sektöründe oynayabileceği rolden bahsetti.

Röportaj sırasında ilk olarak ABD’deki kripto para düzenlemelerinden bahseden Ottman, Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından atılacak olumlu adımların kripto para sektötürünü daha güvenilir hale getirebileceğini düşünüyor. Ottman ayrıca bu düzenlemelerle birlikte kripto paraların günlük hayatta daha fazla kullanılmaya başlayacaklarına inanıyor:

“Yakın gelecekte ne tamamen merkezsiz bir yapı oluşturabileceğiz ne de Blockchain’i kullanarak her soruna çözüm bulacağız. Ama zamanla bu merkezsiz yapıları günlük hayata entegre etmeye başlayabiliriz.”

Merkezsizlik kavramının üstünde duran Ottman, Bitcoin’in tamamen bu kavram üstüne kurulduğunu ve merkezsizliğin kripto paralar için büyük önem taşıdığını hatırlattı. Ottman’a göre son zamanlarda kripto paralarla ilgili çeşitli çalışmalar yürüten Facebook da bu yolu takip etip merkezsiz bir yapı kurmaya çalışmalı:

“Facebook hisseli bir ürün geliştirmemeli. Bunun yerine merkezsizlik kavramın uyup, Bitcoin’in yolundan gitmeli.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment