Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su 2018’de Bekledikleri Kar Miktarını Açıkladı, Rakam Dudak Uçuklattı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak gösterilen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada şirketin 2018 karının 1 milyar dolara yaklaşabileceğini belirtti.

Platformunun yaşadığı teknik aksaklıklar ve SysCoin olayının ardından konuşan Zhao, kripto para borsasının son dönemde yakaladığı başarılardan ve gelecekteki beklentilerinden bahsetti.

Bitcoin’in yaklaşık bir aydır 7 bin doların altında işlem görmesine rağmen Zhao, Binance’in yılın ilk yarısındaki karının yaklaşık 300 milyon dolar olduğunu belirtti. Günlük işlem hacmine göre zirveyi sürekli olarak domine eden Binance, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise geçtiğimiz gün boyunca 1.2 milyar dolarlık trade işlemine sahne olmayı başardı.

Bu yüksek kar marjlarının, borsanın açılmayı planladığı Uganda ve Bermuda pazarlarına da etkisi olacağı belirtilirken, şirket Malta’ya taşındığından beri de bu yeni pazar arayışlarını ve genişleme planlarını arttırmışa benziyor. Zhao, Binance’in hali hazırda 10 milyon kullanıcısı olduğunu belirtirken, bu sayıyı daha da arttırmak istediklerini belirtti.

Aynı Binance’in büyüme ve genişleme planları gibi diğer kripto para borsaları da yeni bölgelere yelken açma konusunda hayli hevesli bir görüntü çiziyor. Örneğin son olarak Huobi Avustralya’da bir ofis açarken, şirket aynı zamanda Londra’daki ofisi için de çalışmalara hız verdi. Coinbase ise lisansını almasının ardından gözünü Japonya’ya dikmiş durumda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment