Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Akımı Başlattı: 10.000 Dolar Değerinde BNB Bağışlıyorum!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance‘nin CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz ay içerisinde Bitcoin SV’nin önde gelen isimlerinden olan ve kendisini Satoshi Nakamoto olarak tanıtan Craig Wright‘ın birkaç kullanıcıyı dava etmesi nedeniyle harekete geçmiş ve Bitcoin SV‘yi Binance platformundan delist etmişti.

O tarihten bu yana ne CZ ile Craig Wright’ın yıldızı barıştı, ne de Craig Wright’ın çeşitli kullanıcılara açtığı davalar bitti. Bu konuya değinen bir tweet dizisi başlatan CZ, Craig Wright’ın yasal ücretleri karşılamada sıkıntı yaşayacağını tahmin ettiği kişilere karşı davalar açmaya başladığını fark ettiğini ve Craig Wright’ın dava açtığı kişilerin yasal ücretlerini karşılamak için bir tür bağış toplama kampanyası başlatmak istediğini duyurdu.

Fonu başlatmak için kendi cebinden 10.000 dolara eşdeğer Binance Coin (BNB) bağışında bulunacağını da aktaran CZ, gönderilen fonların blockchain üzerinden takip edileceğini ve fonlar ilk başta avukata aktarıldıktan ve daha bittikten sonra bunların geri fona geri alınabileceğini ifade etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment