Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin Grafiği Paylaştı, FUD Yorumu Yaptı: Her Zaman!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bitcoin’in (BTC) son 3 ay içerisinde sergilediği fiyat hareketlerine dikkat çekerek FUD’un her zaman için geçici olduğunu söyledi.

Binance CEO’su CZ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, geçmiş bir tweet’i alıntılayarak bir Bitcoin grafiği paylaştı ve FUD’lar hakkında yorumda bulundu. CZ paylaşımda, yaklaşık 1 ay önceye ait  “FUD geçicidir. Gerçek son” ifadesinin bulunduğu tweet’i alıntılayarak Bitcoin’in 22 bin dolardan 15-16 bin dolar aralığına düşüşünü ve ardından bu bölgede akümüle olup 23 bin dolara yükselişini gösteren bir grafiğe yer verdi.

Grafikte, Bitcoin’in son 3 aylık periyottaki fiyat hareketine ve ardından gelen yükselişe işaret eden CZ, FUD‘un sonuç olarak geçici olduğunu söyledi.

Son 3 ay. Özetle: FUD geçicidir.

Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşımın altına, FUD’ların umursanmaması durumunda geçici olduğunu söyleyerek CEO’ya bu konuda paylaşım bile yapmamasını tavsiye etti. CZ cevap olarak, bunun imkansız olduğuna değindi ve nedenini açıkladı:

Ne yazık ki, insanlara bahsetmeden FUD’un görmezden gelinmesi öğretilemez.

Öte yandan başka bir kullanıcı ise konuya ilginç bir öneri ile yaklaştı. Kullanıcı, CZ’e bir FUD cüzdanı oluşturmasını ve FUD kelimesini her kullandığında cüzdana 1 BNB yollamasını teklif etti. CEO ise öneri karşısında, mevcut durumda cüzdanın 100 günden daha kısa bir sürede 1.000 BNB bakiyeye ulaşacağını ve sürecin epey bir zahmetli olacağını söyleyerek konuyu dalgaya vurmayı tercih etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!