Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin Hakkında Konuştu: ”Henüz Başlangıcın da Başlangıcındayız”

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance‘nin CEO’su milyarder Changpeng Zhao, kripto para trenini kaçırdığını düşünen kripto para topluluğu üyelerine seslendi ve hala çok geç olmadığını vurguladı. Bitcoin devriminin hala ”başlangıcın da başlangıcında” olduğunu belirten CZ, yatırımcıların hala çok bir şey kaybetmediğini dile getirdi.

ShapeShift kripto para borsası Erik Voorhees’in Twitter üzerinden yayınladığı gönderiye yanıt veren bir kullanıcı, ”keşke benim de oyuna bu kadar erken girebilme şansım olsaydı” ifadesi ile CZ’nin ilgisini çekti.

Binance CEO’su CZ konu hakkında şu yorumu paylaştı:

Ben de 2013 yılında ”lanet olsun, çok geç kaldım. Keşke diğerleri kadar erken başlamış olsaydım” gibi düşündüm. Ancak biz hala erken (girenlerdeniz), başlangıcın da başlangıcındayız.”

Bunun yanı sıra başka bir kripto para milyarderi olan ve dünyanın önde gelen risk sermayedarlarından birisi olarak tanınan Tim Draper de, geçtiğimiz tarihlerde yaptığı açıklamasında insanların yavaş yavaş kripto para birimlerine geçiş yapacağını ve itibari denilen ‘politik para biriminden’ uzaklaşmanın çok yakın olduğunu ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment