Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin İçin 100 Bin Dolarlık Hedef Verdi

Kripto para borsası Binance CEO’su, 20 bin dolar seviyesini aşarak rekor üstüne rekor kıran Bitcoin için yeni bir fiyat hedefi verdi. CEO, Bitcoin fiyatı için 100 bin doları işaret etti.

Bitcoin, gösterdiği yüksek performansla kripto para piyasasını büyüsü altına almışken Binance CEO’su CZ de yeni fiyat tahminini paylaştı. BTC için 100 bin doları hedef gösteren CZ’nin bu yorumu yapmasının bir arka planı da var. Binance CEO’sunun 2019 yılında Bitcoin için yapmış olduğu bir yorum tekrar gündeme geldi ve fiyat tahminleri de beraberinde geldi.

10 bin doların altından BTC sattıysanız…

CZ, 2 Ağustos 2019 tarihinde BTC yatırımcılarına seslendi:

“Eğer 10 bin doların altından BTC sattıysanız kendinizi tokatlayın.

Böylece bir dahaki sefere hatırlarsınız…”

bitcoin-binance
Bitcoin fiyatı rekor kırıp 20 bin doları aşınca, Liam turn’s 1 isimli bir Twitter kullanıcısı da CZ’nin geçen yıl yapmış olduğu bu yoruma atıfta bulundu. Kullanıcı, CZ’ye “fiyatı güncelle” diyerek 20 bin doların altında BTC satanların kendilerini tokatlaması gerektiğini ima etti:

“Hey CZ, 10 bin dolarlık tokatlama hedefini 20 bin dolara güncelle.”

Yapılan bu yorumu es geçmeyen Binance CEO’su, “100 bin dolara güncelleyeceğim!” diyerek kullanıcıya cevap verdi ve Bitcoin fiyatındaki yeni hedefini de böylelikle açıklamış oldu. 2019 yılındaki tweetine bakarsak, CZ’nin 100 bin doların altından BTC satanlara da bir mesaj vermiş olduğunu sanırım söyleyebiliriz.

100 bin dolar hedefini destekleyici bir paylaşım da yaptı

Binance CEO’su, Bitcoin fiyat tahmini güncellemesinin ardından BTC fiyatının düşmesine yönelik haberlerin her zaman çıkacağını ima ederek şunları söyledi:

“Yeni bir haber başlığı bekliyorum: Bitcoin, 101 bin dolardan 85 bin dolara çakıldı.”

bitcoin-binance

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!