Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: BTC Fiyatı 200 Dolar Altına ”Çakıldığında”, Birkaç Ay Sonra Evimi Satıp 600 Dolardan BTC Aldım!

Kripto para piyasası 2018 yılının belki de en büyük çöküşünü yaşarken, piyasanın önde gelen isimleri çoktan pes ettiğini açıklarken, bazıları bu düşüşü ‘tahmin ettiğini’, bir kısım ise piyasanın yeni yükselişe geçeceğini ve ”kemerlerin bağlanması gerektiğini” vurgulamakta.

Geçtiğimiz Çarşamba gününden beri 50 milyar dolardan fazla kayıp yaşayan kripto para piyasası, kullanıcıların çoğunda ciddi bir panik havası oluşturdu ve düşüşü tetikleyen BCH hard fork’u olsa da, düşüşün devam etmesini sağlayan yaratılan bu panik oldu. Piyasa ve trading hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao ise bugün attığı bir tweet ile kripto para sektörünün ihtiyacı olan morali vermek için çabaladığını kanıtladı.


2015 yılında yaşanan krizde Bitcoin’in 200 dolar altına ”çakıldığında”, kendisinin bundan birkaç ay sonra evini satıp 600 dolardan BTC’ye girdiğini belirten CZ, ”hala buradayım” diyerek kripto para ‘panikçilerine’ adeta meydan okudu. CZ aslında söz konusu ev olayını geçtiğimiz Eylül ayında da anlatmış ve Bitcoin satın almak için kendi evini sattığını, daha sonra 600 dolardan aldığı BTC’nin 200 dolara düştüğünü ama buna rağmen elindekilerini satmadığını belirten CZ, ”bu olaydan sonra volatilite konusunda o kadar da endişeli değilim” yanıtını vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment