Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ, Koin Bülteni’ne Konuştu: 10 Yıl Sonra BTC Fiyatı Ne Olacak?

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından birisi olan Binance’in kurucusu Changpeng Zhao  ile, özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Koin Bülteni ekibinin sorularını yanıtlayan başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Türkiye’deki ekosistemi büyütmek için yatırım yapmaya hevesli olduklarını açıkladı.

Çin’in Duruşu Yanlış Anlaşılıyor

Çin’in son dönemde Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama ve hamlelerin, kripto para sektöründe yanlış algılandığını ifade eden Zhao, birçok şeyin farklı şekilde aksettirildiğini söyledi.

Binance kurucusu, kripto paralara karşı Çin hükümetinin negatif bir tutumu olduğunu ifade ederken, buna karşın madencilik sektörünün ise hükümetin ilgi alanı içine girdiğini sözlerine ekledi.

Bitcoin ‘Milyonlarca Dolar’ Olacak

Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak sorduğumuz soruya işe Zhao, çok ilginç bir yanıt verdi.

Gelecek on yıl içerisinde Blockchain teknolojisinin çok ciddi oranda büyüyeceğini ve kripto paralar ile birlikte çok farklı kullanım alanları elde edeceğini ifade eden başarılı isim, Bitcoin fiyatının da on yıl kadar sonrasında milyonlarca dolar  olacağını düşündüğünü söyledi.

Zhao’nun Türkiye planları, Türk Lirası kapısı detayları ve Binance US platformunun geleceği ile ilgili olarak sorulan soruları da yanıtladığı özel röportajımızı, siz de YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment