Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: Şu anda en büyük nakit rezervine Binance sahip

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in CEO’su CZ, kripto para piyasasındaki güncel konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

CZ, 1 Temmuz tarihinde Bankless ile gerçekleştirdiği canlı yayınlanan bir röportajda FTX ve BlockFi arasındaki anlaşmaya atıfta bulunarak haberlerde yer alan bir çok anlaşmanın önce kendilerine teklif edildiğini ve Binance’in şu an için en büyük nakit rezervine sahip kripto şirketi olduğunu söyledi.

Haberlerde gördüğünüz anlaşmaların çoğu genellikle önce bize gelir. Şu anda en büyük nakit rezervine sahip olduğumuzdan oldukça eminim.

Son likidite krizinin ABD bölgesinde daha fazla anlaşma yapılmasına yol açtığına değinen CZ, FTX’in ABD kolunun Binance’e kıyasla daha fazla yerel şirkete yardım etmeye odaklanabileceğini söyledi.

Onlar ya da biz diye bir şey yok, aynı taraftayız. Hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.

CZ, zor durumdaki kripto şirketlerini kurtarmanın önemli olduğunu düşündüğünü ancak tüm projelerin kurtarılmaya değer olmadığını dile getirdi.

Yanlış yönetilen şirketleri kurtarmak istemiyoruz. Sadece biraz likidite sıkıntısı yaşayan şirketlerin bir çoğuna bu döngüden geçmeleri için yardım etmek istiyoruz. Şu an için 50’den fazla şirketle görüşüyoruz.

Binance’in bugüne kadar ayı piyasalarında hayatta kalmasını, piyasaların döngüsel doğasını anlaması ve elinde büyük miktarda nakit rezervi bulundurması ile ilişkilendiren CZ, mevcut ayı piyasasını yeni yetenekleri işe almak ve pazarı sağlamlaştırmak için bir fırsat olarak kullanmayı hedefliyor.

Yıl sonuna kadar yaklaşık 8.000 kişiye ulaşmak istiyoruz. Er ya da geç emekli olmak istiyorum. Beş yıldır Binance CEO’suyum ve bir CEO’nun unvanını on yıldan fazla elinde tutmaması gerektiğini düşünüyorum.

Binance’in şu anda yarısı mühendislik olmak üzeri müşteri desteği, pazarlama ve uyumluluk pozisyonları için 2.000’den fazla açık iş ilanı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!