Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin’in İş Birliği Yapmam Dediği Şirketle Ortaklık Kurduğu Ortaya Çıktı

Kripto para borsası KuCoin, LUNA, 3AC, Babel gibi sicili bozuk şirketlerle herhangi bir iş birliği içinde bulunmadığını söyledi.  

Asyalı kripto para borsası KuCoin’in CEO’su jhonny Lyu, 2 Temmuzda Twitter üzerinden açıklamalar yaptı. Lyu, Luna, 3AC veya Babel Finance’le iş birliği yapmadıklarını, şirketin nakit akışının sağlam olduğunu bu sebeple para çekmeyi durdurmayacaklarını söyledi. Herhangi bir coin’in çöküşünden büyük ölçekte zarar etmediklerini açıkladı ve ekledi: “FUD’un farkında olun.

Jhonny Lyu, müşterilerinin KuCoin’e olan güvenlerini tazelemek için şirket hakkında bazı rakamları da takipçileriyle paylaştı. Yaptığı açıklamalara göre KuCoin, Mayıs ayında 10 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı ve 150 milyon dolarlık fon topladı. Lyu, şirketin, sektöre hakim olan işten çıkarma rüzgarından etkilenmediğini aksine işe alım yapmaya devam ettiklerini belirtti. Ayrıca ayı piyasasında daha aktif olduklarını OCO order ( biri diğerini iptal eden emir ) ve fiat pair gibi yeni özelliklerini kullanıcılarına sunduklarını belirtti.

Şeffaflığın bir şirket ilkesi olduğuna dikkat çeken Lyu, 2022 H1 performans raporunun yakında yayınlanacağını duyurdu. Lyu, FUD operasyonu yürütenlere de, “KuCoin FUD operasyonları yürütenlere dava açma hakkını saklı tutar.” diyerek gözdağı verdi.

Daha Önce İş Birliğini Duyurmuş

KuCoin’in websitesinde Babel Finance’le yaptığı iş birliğine dair bir duyuru twitter kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Wu Blockchain ise Jhonny Lyu’nun tweetini alıntılayarak, Lyu’nun müşterilerini aldattığını, KuCoin websitesinde, KuCoin ve Babel iş birliğine dair bir açıklama bulunduğunu belirtti. Wu, KuCoin’in, Babel ile finansal hizmetler konusunda stratejik iş birliğine gittiklerini iddia etti.

KuCoin’in ilgili web sayfasında yazan içerikler Wu Blockchain’in söylediklerini doğrular nitelikte.

Bir başka Twitter kullanıcısı ise şirketin websitesinde, kullanıcı fonlarını muhafaza etmek için OCN ve Lockton ile iş birliği halinde olduklarını belirten bir makale yer aldığını ancak OCN ve Lockton’a, KuCoin’le iş birliği halinde olup olmadıklarını sorduğunda olumsuz yanıt aldığını belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!