Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Kan Donduran Olayı Anlattı: Çalınan Kripto Para Donduruldu!

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Karadağ’da yaşanan kripto para bağlantılı bir kaçırılma vakasına ilişkin dikkat çeken detaylar paylaştı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ, 10 Kasım tarihli paylaşımıyla gündem yarattı. CZ, Binance’in müşterileri arasında yer alan bir projenin üst düzey yöneticilerinin Karadağ’ın Montenegro bölgesine davet edildikleri iş seyahati sırasında kaçırıldığını belirtti.

CZ’nin aktarımına göre üst düzey yöneticileri kaçıranlar, mağdurları kripto para cüzdanlarını boşaltmaları konusunda zorlayarak 12,5 milyon dolar değerinde varlığı ele geçirdi.

Binance CEO’su çalınan fonların TRON (TRC-20) ağında Tether’e (USDT) dönüştürüldüğünü vurguladı. Sıkı bir on-chain takibi yaptıklarını belirten CZ, fonların 11,8 milyon dolarlık kısmını dondurduklarını belirtti:

Bir müşterimizin üst düzey yöneticileri Karadağ’a bir ‘iş gezisine’ çıktılar ve burada kaçırıldılar ve cüzdanlarını boşaltmaya zorlandılar. Toplam kayıp yaklaşık 12,5 milyon dolar. On-chain faaliyetleri araştırdık ve tüm fonların USDT cinsinden alınıp TRON cüzdanına aktarılması nedeniyle bugün erken saatlerde ortaklarımızla cüzdanın dondurulması için iletişime geçtik. Çalınan 12,5 milyon doların yaklaşık 11,8 milyon dolarını dondurmayı başardık.

Gerçek olay. Güvende kalın!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!