Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Putin Blockchain Sektörünün En Önemli İsmidir

Kripto para sektörünün en etkili borsalarından olan Binance‘nin CEO’su Changpeng Zhao, RB News’in aktardığı bir habere göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘i Blockchain sektörünün en önemli ve etkili ismi olarak görüyor.

Putin’in sektördeki en etkili isim olduğunu ifade eden CZ, dijital paraları düzenlemeyi amaçlayan yasanın da yakın gelecekte Rusya Federasyonu tarafından kabul edileceği bilgisini paylaştı. Binance’nin özellikle suçlular tarafından kullanılıyor olması eleştirilerine de yanıt veren CZ, Rusya’nın finansal regülatörü ile görüşmeler yaptıklarını ve suç işleyip borsayı kullanan kişilerin bilgilerinin belirli yetkililere verilebileceğini ifade etti:

”Kural olarak toplu bir şekilde kullanıcı bilgilerini hiçbir regülatör ile paylaşmıyoruz. Ancak bireysel olaylarda eğer bir suça bulaştıysanız Binance’e kayıt yaptırmamanız gerekiyor.’

Binance’e Kayıt Olmayın!

CZ suçluları ek bir açıklama ile de uyararak, ”eğer suç işliyorsanız Binance’e kayıt olmayın!” ifadesini de kullandı.

Zhao 2014 yılında Bitcoin satın almak için evini sattığını ve evini satınca BTC’nin 600 dolardan 200 dolara düştüğünü ancak yine de elindeki BTC’leri satmadığını ifade ederek açıklamalarını sürdürdü. BTC basın saati itibariyle yeniden 8.000 dolar altına düşse de, Zhao’nun açıklaması aslında volatiliteye rağmen eldeki BTC’leri tutmayı teşvik etmeyi hedeflemekte.

Son zamanlarda Rusya’ya ciddi ilgi gösteren Binance, yakında Rus Rublesinin de borsada listeleneceğini müjdelemişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment