Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Spekülasyonlar Var Dedi, Sessizliğini Bozdu: İşte Ayrılıkların Nedeni!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Binance.US CEO’su Brian Shroder’ın görevden ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu.

CEO CZ 15 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Shroder’ın ayrılığı hakkında çeşitli spekülasyonlar olduğuna değindi. CZ, Shroder’ın iki yıl önce Binance.US’de gerçekleştirmek için girdiği tüm amaçlarını yerine getirdiğini belirtti.

Changpeng Zhao, Shroder’ın CEO’luğu ile birlikte Binance.US’in sermaye artırdığını, ürün ve hizmetlerini geliştirdiğini ve önemli bir pazar payı kazandığını vurguladı. Binance CEO’su bu gelişimlerin hepsinin şirketi daha dayanıklı hale getirdiğini ve müşterilere sağlanan imkanların iyileştirilmesini sağladığını söyledi.

Shroder’ın hak ettiği bir tatile çıktığını söyleyen CZ, yeni Binance.US CEO’su Norman Reed’in ise ABD kripto para piyasasında liderlik için doğru kişi olduğunu vurguladı. CZ, mevcut ABD kripto para piyasasının düşmanca bir regülatif ortamla karşı karşıya olduğunun altını çizerken Reed’in eski pozisyonlarına dikkat çekti.

Verilen bilgilere göre Baş Hukuk Sorumlusu Norman Reed daha önce ABD Menkul kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), New York Merkez Bankası (Federal Reserve Bank of New York), Ripple (XRP) gibi hem kripto alanında hem de sermaye piyasaları ve para politikaları alanında önemli kuruluşlarda yöneticilik yaptı.

Eski Binance.US CEO’su Brian Shoder’ın istifa haberi bu haftanın ortasında gelmiş ve beraberinde 100’den fazla personelin de işine son verildiği duyulmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!