Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Yanıtladı: Yükselişteki Meme Token PEPE Coin Listelenecek Mi?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), son günlerin en popüler meme token’ı Pepe’nin (PEPE) borsada listelenmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao Twitter’dan düzenlenen bir Bana Bir Şey Sor (AMA) etkinliğinde, PEPE coin’in borsada listelenmesi hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi. CEO CZ, borsanın aldığı listeleme kararları hakkında yorum yapamayacağını belirtirken bu sürece doğrudan dahil olmadığını dile getirdi.

CEO ayrıca bir projenin çok sayıda yatırımcısı, talebi ve hacmi bulunduğunda Binance tarafından listelenebileceğini ifade etti. Meme tokenları genel olarak çok fazla anlamadığını belirten CZ, ünlü milyarder Elon Musk’ın anladığını söylerken borsa olarak kullanıcı sayısını öncelik aldıklarını vurguladı.

Birçok meme token’ın kripto para piyasasından hızla gelip geçtiğimi ima eden CEO, PEPE’ye olan ilginin 2 hafta sürmesi durumunda listeleme işleminin kesin olarak gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

PEPE Artık En Değerliler Arasında

Son günlerde birçok yatırımcının konuştuğu PEPE, yaklaşık 2 haftalık süreçte %2.344 değer kazanarak en değerli 100 kripto para birimi arasına girdi. PEPE ayrıca Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu‘dan (SHIB) sonra piyasanın en değerli 3. meme token’ı olmayı başardı.

En değerli kripto para birimlerinin arasında mevcut durumda 81. sırada yer alan PEPE, son 24 saatlik periyotta %28,2 değer kazanarak günün en çok artan altcoin’i oldu. PEPE, yazım esnasında 0,00000134 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!