Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Yeni Ortaklığı Duyurdu: Bu Daha Başlangıç!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Kazakistan’ın en büyük havayolu şirketi Air Astana ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Binance, Kazakistan merkezli havayolu şirketi Air Astane ile ortaklığını duyurdu. Ortaklığın parçası olarak Air Astana kullanıcıları için kampanya ve ödül programı devreye sokuldu. Dünyada daha önce eşi benzeri görülmemiş bir ortaklık olarak lanse edilen bu gelişme havayolu müşterileri için yenilikçi etkileşim yöntemlerini beraberinde getirecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) yaşanan bu gelişmeyi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında “Bu daha başlangıç” ifadeleriyle tanıttı.

Binance tarafından yapılan resmi açıklamada ise söz konusu anlaşmanın kripto paraların global ekosisteme entegrasyonu konusunda atılan önemli bir adım olduğuna değinildi:

Binance ve Air Astana arasındaki işbirliği, kripto para ekosistemi ile büyük sadakat programlarına sahip şirketler arasındaki etkileşimin başlangıcı oldu. Binance için bu ortaklık, kripto paranın kitlesel olarak benimsenmesine yönelik bir başka önemli adımdır. Ve bu süreçteki rolümüzden büyük gurur duyuyoruz.

Aktarılan bilgilere göre ortaklık kapsamında Air Astana Nomad Club‘ın yolcu ödül programı üyeleri biriken mil puanlarını Binance üzerinde Binance USD’ye (BUSD) dönüştürme fırsatına sahip olacak. Söz konusu promosyon 1 Şubat tarihinden 28 Şubat‘a kadar devam edecek. Puanlarını BUSD’a dönüştürmek isteyen ve Binance hesabı olmayan kullanıcılardan önce bir hesap oluşturmaları ve kimlik doğrulaması yapmaları talep edildi.

Katılımcıların bu işlemler esnasında NomadClub promosyon kodunu kullanması gerekecek. Promosyon şartlarına göre dönüşüm için kullanılabilecek maksimum puan sayısı 1.000 olarak açıklanrken 1 bonus puanı 0,01 BUSD’ye karşılık gelecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!