Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Bitcoin ve Altcoinlerdeki Düşüş İle İlgili Yorum Geldi!

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) yaşanan son düşüşlere dair açıklamalarda bulundu.

Binance CEO’su CZ, yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde kripto para piyasalarındaki dalgalanmaların nedenlerine ve Bitcoin’in güncel durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

CZ, piyasanın neden yükseldiğinin veya düştüğünün kimse tarafından kesin bir şekilde bilinemeyeceğini belirtirken ortaya sürülen nedenlerin genellikle yanıltıcı olduğunu vurguladı. Piyasada birçok alıcı ve satıcı olduğunu ve her birinin kendi nedenlerine sahip olabileceğini ifade etti.

Ortalıkta dolanan söylentilere açıklama getiren CZ, Binance rezervlerinin itibari paraya çevrilmediğini ve bu tür iddiaların genelde spekülasyon amacıyla ortaya atıldığını belirtti. Buna ek olarak, piyasanın neden düşmüş olabileceğine yönelik birçok söylenti arasında ABD yaptırımları ve Robinhood’da yer alan milyarlarca dolar değerinde altcoin iddialarının başı çektiğini ima eden CZ, bu gelip geçici manipülasyonların net bir gösterge olmadığını hatırlattı.

Her tarafında kendine göre bir sebebi olduğunu ifade eden CZ, geçmişte yasaklarla gündeme gelen Çin cephesinin şimdi kucaklayıcı tavır sergilediğini, geçmişte güvenli bölge olarak görülen ABD’nin şimdiyse en sert haberlerin geldiği taraf olduğunu yazdı. Bu noktada kimin neden satın alıp kimin neden sattığını kestirmenin zor olacağını belirtti.

Herhangi bir piyasada yönetilmesi gereken iki duygu olan hırs ve korkuya işaret eden CEO, kullanıcılara risklerini yönetmeleri gerektiğini söyledi. Öte yandan bu noktada Binance’in piyasaya karşı en büyük sorumluluğunun şartlar ne olursa olsun platformun sorunsuz çalışmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!