Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Bitcoin Yükseliş Yorumu!

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyat konusunda birkaç aydır yerinde saysa da, ağın temelleri ciddi anlamda artış yaşamaya devam ediyor. Bitcoin blockchain ağı geçtiğimiz hafta yeni bir rekora imza atarak hash rate konusunda 97 kentilyon gibi inanılmaz bir orana çıktı.

Bitcoin’in saniyede 97 kentilyonluk hash rate’e ulaşması teknik olarak 2017 yılında fiyat 20.000 dolarken elde ettiği hash rate’in yaklaşık 8 kat üstüne çıktığı anlamına gelmekte. Bitcoin’in böylesine sağlam bir hash rate yükselişi yaşaması dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao’nun da dikkatini çekti ve CZ bunun yakında fiyat tarafından takip edilebileceğini ima etti.

Changpeng Zhao konu hakkında attığı tweet’inde Bitcoin’in hash rate’inin artmasının, ağa daha çok madencinin yatırım yaptığı anlamına geldiğini ifade etti ve madencilerin bullish olduğunu vurguladı.

Daha sonra BeInCrypto’nun ”Bitcoin Hash Rate’i bir ayda yüzde 30 artış yaşayarak ‘parabolik’ bir görüntü çizdi” başlıklı haberini retweet’leyen CEO, takipçilerine ”bu gelişmeyi ne takip eder biliyor musunuz?” sorusunu sorarak da fiyatın yakında bunu takip etmeye başlayacağını ima etti.

Ünlü TV sunucusu Max Keiser de daha önce yaptığı açıklamalarında hash rate’in her zaman fiyatın takip ettiği bir unsur olduğunu vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment