Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Kripto Para Piyasasına Dair Yorum: Henüz Başındayız…

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) tüm kripto para ekosisteminin Amazon’dan daha düşük piyasa değerine sahip olduğunu ancak bunun yakın gelecekte değişeceğini söyledi.

Binance CEO’su CZ20 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden Amazon‘un piyasa değeri bakımından 1 trilyon dolar kaybeden ilk şirket olduğu ile ilgili bir paylaşımı alıntılayarak kripto para piyasasına dair görüş bildirdi. CEO paylaşımında, tüm kripto para ekosisteminin halihazırda 878 milyar dolar piyasa değerine sahip tek bir şirketten 48 milyar dolar daha düşük değere sahip olduğunu vurguladı. Ancak CZ, bu durumun yakın zamanda değişmesini beklediğini söyledi.

Tüm kripto para piyasasının değeri tek bir şirketten daha az. Hala erken dönemdeyiz… Ancak kriptoya çok fazla ilgi var. Çünkü gelecek kriptoda.

Kripto para ekosistemine yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen CZ, gelecekte bu durumun değişeceğini öne sürdü. CEO bu düşüncesiyle paralel olarak kripto para ekosistemindeki aktörlere sık sık piyasa değerleri ve fiyatlar yerine teknolojiye odaklanmalarını tavsiye ediyor.

Sosyal medyada birçok kullanıcı CEO’nun fikirlerine destek verdi. Ancak  bazı kullanıcılar CZ’nin olanlara yanlış pencereden baktığını iddia etti. Amazon’un tedarik zincirindeki kırılmalar nedeniyle piyasa değerini kaybettiğini ve sorunlar çözüldükten sonra muhtemelen piyasa değerinin önceki zirvesini de aşacağını belirten kullanıcılar, buna karşılık kripto para piyasasının henüz “sorununu bulamamış bir çözüm” olduğuna dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!