Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Son Günlerdeki FUD Haberleri Hakkında Açıklama Geldi

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), FUD haberlerinin rakiplerini güçlendirdiğini ve birleştirdiğini öne sürdü.

Changpeng Zhao 13 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, piyasadaki FUD haberlerinin rakiplerini güçlendirdiğini ifade etti. Bu haberlerin her ne kadar sinir bozucu olsa da ittifakların arasındaki bağları kuvvetlendirmeye ve büyümeye yardımcı olduğunu dile getirdi.

CEO, bundan beş yıl önce Binance’in yeni kurulduğu yıllarda büyük bir borsa tarafından şirketin başarısız olacağına ve CZ’nin tek satır dahi kod yazamadığına dair birçok haber yayıldığını ifade etti.

O zamanlar Binance’in küçük bir şirket olduğunu ve kendisini savunmak için gerekli medya organlarına ulaşamadığını belirten CEO, bunun şirket için kötü bir intiba uyandıracağını düşündüğünü ancak bir yatırımcının onlara gelip, “Hakkınızda yazılan makaleyi okudum ve bunun bir saldırı olduğunun farkındayım bu yüzden size yatırım yapmak istiyorum.” dediğini söyledi.

O günden beri Binance hakkında az veya çok herhangi bir FUD ortaya atılmadan bir gün dahi geçirmediğini ifade eden CZ, “Şirket olarak bu durumu görmezden gelerek çalışmaya devam etmeyi öğrendik.” sözlerine yer verdi.

Tanınmış haber ajanslarından biri olan Reuters, ABD’li savcıların ikiye bölündüğü ve her an Binance veya şirketin CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı bir dava açabileceği yönünde bir haber yayımlamıştı ancak Binance ajansa karşılık yayınladığı blog yazısında haberin gerçekleri yansıtmadığını öne sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!