Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan İlginç Binance Transferleri: Önce Yatırdı Sonra Çekti! Neyin Peşinde?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, borsa hakkındaki FUD haberleriyle birlikte bazı sıkıntılarla uğraşırken TRON (TRX) kurucusu Justin Sun’ın borsa üzerinde yaptığı birkaç işlem gündem oldu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan bilgiler TRON kurucusu Justin Sun’ın Binance’den 34 milyon dolar değerinde BUSD ve 15.4 milyon dolarlık USDT çektiğini ortaya koydu. Çekilen bu yüklü miktarda para dolar alınmak üzere Paxos ve Circle’a aktarıldı.Bu para transferinin “nakit akışı endişesi” sebebiyle yapıldığını iddia etse de Sun, “son fon tahsisinin sadece normal bir ticari iş birliği olduğunu” dile getirdi.

Bu işlemlerin ardından aynı hesaptan Binance’e 100 milyon dolar gönderildi. Justin Sun yaptığı açıklamada, borsaya 100 milyon dolar aktardığını doğruladı.

Az önce Binance’e 100 milyon USD yatırdım.

Çok geçmeden Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ) da konu hakkında açıklama geldi. CZ yaptığı paylaşımda, bunu TRON ağına BUSD yüklemek için yapılan bir işlem olarak yorumladı ve “ayrıntılardan emin değilim” dedi. Bunun üzerine Justin Sun, Binance CEO’sunu bu tahminlerini doğrularcasına paylaşımı retweetledi.

Fakat Justin Sun, bu işlemden yaklaşık 3 saat sonra Binance’e yatırdığı 100 milyon doları BUSD olarak geri çekti ve kafa karışıklığına yol açtı.

İki taraftan da konu hakkında henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!