Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance İçin Yeni İddia: Platforma Erişimde ve Bakiyelerde Sorun Mu Yaşanıyor?

Binance’in vadeli işlemler platformu Binance Futures’a erişilemediği ve bazı kullanıcıların bakiyelerinin gözükmediği iddia edildi.

Sosyal medya kullanıcıları, Binance üzerinde yaşanan net para çıkışının 1,8 milyar dolara ulaşmasının hemen ardından borsanın futures platformuna erişimde sorun yaşadıklarını bildirdi. Ayrıca bazı kullanıcılar ise erişim problemlerinin yanı sıra futures bakiyelerinin gözükmediğini öne sürdü.

Birçok futures yatırımcısı pozisyonlarını ve bakiyelerini göremediklerine dair sosyal medyada ekran görüntüleri paylaştı. Bazı kullanıcılar açık pozisyonlarını kapatamadıkları için zarar ettiklerini belirterek Binance’e tepki gösterdi. Öte yandan kullanıcıların genelinin, spot bakiyelerini soğuk cüzdanlara çekip çekmemek konusunda kararsızlık yaşadığı görüldü.

Binance tarafından konu hakkında henüz bir açıklama gelmezken sosyal medya üzerindeki son paylaşımlara bakıldığında kullanıcıların şu an için platforma erişmekte bir sorun yaşamadığı görünüyor.

Kullanıcılar, Reuters’ın dün yaptığı ABD’li savcıların ikiye bölündüğü ve her an Binance veya şirketin CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı bir dava açabileceği yönündeki haberin ve son 24 saatte yaşanan 1,8 milyar dolarlık net fon çıkışının bir panik yaratmış olabileceğini veya bunun fırsattan istifade etmek için yapılan bir siber saldırının sonuçları olabileceğini iddia etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!