Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den FUD Yaratan Habere Yanıt Geldi: Reuters Yine Yanılıyor…

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, önde gelen haber ajanslarından biri olan Reuters’ın kendisi hakkında FUD yaratan haberin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Reuters’ın gün içerisinde Binance tarafında FUD yaratacak bir haberi yayınlamasının ardından Binance cephesinden cevap gecikmedi. Binance sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Reuters’ın yine yanıldığını söyledi ve bir blog gönderisi paylaşarak sektörün en iyi hukuk danışmanlarına karşı yapılan bu saldırıyı kınadı:

Şimdi de bizim büyük işler başaran hukuk ekibimize saldırıyorlar. İnanılmaz derecede gurur duyduğumuz bir ekip, kriptoyu hepimiz için daha güvenli hale getirdiler.

Binance, yayınladığı bu kapsamlı blog gönderisiyle FUD havasının bir nebze de olsa önüne geçmeyi başardı. Gönderide ayrıca güvenlik ve uyum ekibinin bir sene içerisinde %500 genişletildiği ve borsasın Kasım 2021‘den bu yana 47.000’den fazla kolluk kuvveti talebine yanıt verdiği gibi detaylara yer verildi:

2021’in son aylarında Binance, sektörün tartışmasız en sağlam güvenlik ve araştırma ekibini kurmaya başladı. Aslında, şu anda sahip olduğumuz insanlar ve elimizdeki araçlar göz önüne alındığında, muhtemelen tüm finans sektöründeki en güçlüsü bile olabilir.

Reuters tarafından ve tartışmalara neden olan söz konusu haberde ABD’li savcıların kripto para borsası Binance ve yöneticilerini olası kara para aklama ve yaptırım ihlalleri gerekçesiyle suçlamayı planladığına yer verilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!