Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sunun Son Yorumu Çok Sert Tepki Aldı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, 2017 yılında başlattığı girişimini başarılı bir şekilde alanının liderlerinden birisi haline getirse de ara ara yaptığı yorumlarla hala ciddi tepkiler almakta. Bu da CZ’nin özellikle sosyal medya konusunda sıkıntılar çektiğinin düşünülmesine neden oluyor. CZ’nin bu alanda yaptığı son hata ise, sadece kripto para sektöründen değil ana akım kitlelerden de bir süre tepki alacak gibi gözüküyor.

Binance CEO’sundan Cinsiyetçi Tweet

Harry Potter serisinin yazarı dünyaca ünlü isim J.K. Rowling’in geçtiğimiz gün Bitcoin’i anlamadığını belirten tweet’i aslında sektörde genel bir furya başlattı. Bazıları esprili, bazıları ise ciddi bir şekilde lider kripto para birimini açıklarken, Rowling’in aslında bunu şaka olarak yayınladığı ve pek BTC hayranı olmadığı çıktı.

Binance CEO’su ise Rowling’in Bitcoin’in açıklanmasını talep ettiği tweet’e verdiği yanıt, ciddi anlamda tepki çekti. CZ daha sonra bu tweet’ini hızlı bir şekilde silse de alınan ekran görüntüsü hala sosyal medyada geziniyor.

Changpeng Zhao  silinen tweet’inde bazı takipçilere göre cinsiyetçi olarak algılanan bir yorumda bulundu ve şunları ifade etti:

“Ben sana Binance üzerinde GBP kullanarak nasıl Bitcoin satın alacağını kişisel olarak anlatacağım.

Eğer kadına balık verirsen onu bir günlüğüne beslemiş olursun, ancak eğer ona nasıl balık tutulacağını öğretirsen onu ömür boyu beslemiş olursun. Hala beslenmeye ihtiyacın olduğundan değil ama…”

CZ’nin bu yorumu uzun süre boyunca sosyal medyanın gündeminde olacağa benziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment