Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NBA Yıldızı, Kontratı İçin 2.625 Bitcoin Toplamak İstiyor

Daha önce de kripto paralara yönelik ilgisi ile gündeme gelen NBA yıldızı Spencer Dinwiddie, bu sefer kontratını tokenleştirmek için Gofundme kampanyası başlattığını duyurdu. Söz konusu kampanyada toplamda 24,6 milyon dolar yani yaklaşık 2.625,8 Bitcoin toplanması hedefleniyor ve hedefe ulaşılırsa Dinwiddie’nin kontrat bedeli sağlanmış olacak.

NBA Yıldızı Bitcoin’den Vazgeçmiş Olabilir

Bu da ünlü NBA yıldızının hangi takıma gideceği seçimini, fonlamaya katılanların yapacağı anlamına geliyor ve Dinwiddie de konu hakkında bu açıklamayı doğruladı. Daha önce kripto para toplama kampanyaları düzenleyen Dinwiddie bu sefer ise 2.625 BTC’nin nakit karşılığını istiyor ve direkt olarak BTC talebinde bulunmadı.

Yaklaşık 14 saat önce başlayan kampanyada henüz 1.000 dolarlık bağış miktarına bile ulaşılamadı. Dinwiddie kampanyanın başarısız olması durumunda ise toplanan paraların %100’ünü ismini vermediği bir hayır kurumuna bağışlayacağını açıkladı. 14 saatlik performansa bakılırsa ünlü NBA  yıldızının bu miktara ulaşamayacağı neredeyse kesin gibi gözüküyor.

Dinwiddie aslında ilk olarak 2019 yılının Eylül ayında o tarihlerde 34 milyon dolar değerindeki kontratını tokenleştirmek istediğini belirtmiş ancak pek fazla katılımcı bulamamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment